Start Clock not updating

Clock not updating

At the bottom of the time and date window, select Change date and time settings.

r.config.logged) r.frames.listen('adzerk'); r.frames.receive Message('request.adzerk', function(e) ); r.frames.receive Message('response.adzerk', function(e) ); function parse JSONHash(hash) { var PREFIX = ' function load Ad() { if (timeout) if (ad Loaded) ad Loaded = true; var frame_id = "ad_main_top"; var $ad = $('#' frame_id); var iframe = document.create Element('iframe'); var parser = document.create Element('a'); = "// var data = parse JSONHash(parser.hash); data.properties = data.properties || ; if (! $/.test(location.pathname)) else if ($('body')Class('comments-page')) else if ($('body')Class('listing-page')) if (page Type) = JSON.stringify(data); iframe.frameborder = 0; iframe.scrolling = 'no'; = frame_id; = parser.href; iframe.style.border = '0'; iframe.style.height = '100%'; iframe.style.width = '100%'; if (!

r.config.logged) if (r.config.feature_double_sidebar) data.properties.adblock = r.Adblock Level(); data.properties.frame_id = frame_id; var page Type; if (/^(\/(hot|new|rising|controversial|top))? $/.test(location.pathname)) else if (/^\/r\/[^\/] (\/(hot|new|rising|controversial|top))? $ad.length) $ad.get(0).append Child(iframe); if ($ad.height() === 0 || $ad.width() === 0 || $ad.offset()=== 0) { r.analytics.adblock Event('banners'); $('.

Ping statistics for 157.166.226.25: Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss), --------------------------- No returns as they don't support it, but the IP Address for com is returned from the DNS, you didn't get that, which indicates you never reached the router or if you did, you couldn't reach the DNS which you show as on your router. Ping statistics for 192.168.0.1: Packets: Sent = 4, Received = 0, Lost = 4 (100% loss), C:\Users\Paulaping com Pinging com [157.166.226.25] with 32 bytes of data: Request timed out. C:\Documents and Settings\Ownerping 192.168.0.1 Pinging 192.168.0.1 with 32 bytes of data: Request timed out. Paula Irv, I tried the PC this morning at 6.30am, it worked fine - connection to Internet and clock all ok working fine and keeping correct time.

C:\Users\Paulaping 192.168.1.1 Pinging 192.168.1.1 with 32 bytes of data: Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=5ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Reply from 192.168.1.1: bytes=32 time=1ms TTL=64 Ping statistics for 192.168.1.1: Packets: Sent = 4, Received = 4, Lost = 0 (0% loss), Approximate round trip times in milli-seconds: Minimum = 1ms, Maximum = 5ms, Average = 2ms C:\Users\Paula I think my best bet now is to try the PC tomorrow to see if it works and is connecting.

There are 2 different IP Addresses, 192.168.1.2 for the wireless and 192.168.1.10 for the wired computer. Wireless shows as Paula-PC ============ Host Name .

Thanks for all the advice - it looks like the issue is now solved.

Click the clock once to bring up the detailed time and date display, which shows you a mini calendar and analog clock.